Om mig

 

Kul att du har hittat hit!

Du vet den där ideén som tar form precis när man ska somna.. Jag har alldeles för många sådana!

Jag har ett behov att att få ur mig alla mina ideér och kreativa tankar. Än så länge har jag gjort det utan att göra större väsen av mig och i princip inte dokumenterat det överhuvudtaget. Så anledningen att starta denna blogg är delvis för att dokumentera och kategorisera allt pyssel jag gör men även för att förhoppningsvis kunna inpirera någon annan.

Om mig då. Jag är varken utbildad eller jobbar inom något konstnärligt område. Jag är utbildad Civ. ing men har sedan jag varit liten haft ett stort intresse för vackra ting och för att skapa. Jag vill se möjligheter i det mesta och gillar att göra oväntade saker.

Jag bor i en lägenhet i Stockholm men drömmer om ett hus med närhet till naturen, jag vill renovera och skapa och i en lägenhet på 62 kvm så finns det inte så mycket plats. Mina garderober är sprängfyllda med klänningar, de flesta av mina närståendes kök är nyrenoverade och mitt småpyssel får jag helt enkelt ge bort eller erbjuda min hjälp till någon närstående så att jag får utlopp för mina ideér.

Det kan hända att det smyger sig in någon bild på något av mina djur, eller mitt lilla zoo som jag kallar det ibland, man känner sig smått galen med två hundar och en katt, men utan dem skulle livet bli väldigt tomt.

Hoppas du hittar någon typ av inspiration och framförallt förstår att det är faktiskt inte så svårt, det svåra är att VÅGA, ta tag i ett verktyg och prova. Mitt tips är, gör det sakta, i din takt och fråga någon när du inte förstår. Sy, bygga, renovera, måla, skapa, baka ska vara kul!

Kram

Cajsa

jag och Teo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *