Loppislåda blir sittbänk

Så nu är systers bröllop klart, all koordinering och pysslande lika så. Även klänningen är klar och använd. Jag är nu tillbaka i min vardag och kommer ladda upp bilder och tips på hur jag och syster fixade en pastelligdröm till bröllop utan att göra det för komplicerat. Även bröllopsklänningen kommer få sig ett inlägg. Men till dess..

Jag har sprungit en hel del på olika loppisar inför bröllopet och fyndat,  delvis till bröllopet men även till mig själv. De senaste inköpet var en brun låda. Jag har länge önskat mig en kombinerad förvaringsmöbel och bänk på balkongen och tog tillfället i akt.

brun loppislåda sittbänk förvaring pysslan blogg

Då jag var osäker på vilken typ av färg lådan var målad i så började jag med ett lager häftgrund och målade sedan två lager snickerifärg (för utomhusbruk).

gul loppislåda sittbänk pastell pysslan blogg

 

För att sedan ha något lite mysigare att sitta på så slaktade jag en gammal barnmadrass och sydde ett lapptäcksliknande överdrag till denna.

gul loppislåda sittbänk förvaring pastell pysslan blogg

Den gör sig riktigt bra på balkongen och det får plats med massor av krukor och jord. Supersött 🙂

Categories: återvinning, Möbler

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *