Ljuvlig blommig sommarklänning med retromönster

I helgen var det bröllop och självklart ska man ha något fint på sig. Så jag sydde en klänning till sis, på önskan från min syster.Blommig ljuvlig sommarklänning med retro mönster landskapsbild pysslan blogg

Hon har själv valt tyg och mönster. Jag valde att sy i Mönster 2 då syster ville ha armar på sin klänning är detta ett enkelt och snyggt mönster. Och min favorit med ryggen bar ger ett extra snyggt/sexigt intryck utan att upplevas som vulgärt.

Blommig ljuvlig sommarklänning med retro mönster franmsida leende pysslan blogg

Jag har kantat den med ett rosa band för att bryta av mot det ljusblå och plocka fram rosorna. Istället för att sy ihop ryggen knöt jag en enkel knut som likan en rosett.

Som vanligt går det rätt fort

Tog ca 3 h

kostnad ca 300 kr

 

 

Categories: Uncategorized

5 comments

 • Malin Löfström

  Hej hej Cajsa 🙂

  Vill bara säga att du gör jättefina klänningar. Verkligen super duktig.
  Tänkte fråga dig ifall du även syr till andra? Jag skulle verkligen vilja att du sydde en till mig 🙂
  Tänk på det ..
  Ha det så bra .,Med vänlig hälsning, Malin

  • Cajsa

   Hej!

   Tack! Det är alltid kul att höra att det jag gör uppskattas 🙂
   Jag syr till endel vänner och kan väl tänka mig att sy till andra framöver, just nu har jag dock väldigt full upp med sommarstugan som vi bygger ut (därav ett litet glapp på bloggen). Om du kan vänta en stund (till slutet på September) så har jag mer tid. Vad hade du tänkt dig isf?

   Kram
   Cajsa

   • Malin Löfström

    Hej Cajsa ..
    Vad glad jag blir att du svarat 🙂
    Ja jag kan vänta.
    Jag hade nämligen fastnat för brudklänningen som du sydde till din syster.. Helt otroligt vacker. Och jag hoppas du vill ta dig an en till 🙂
    Hör av dig när det lugnat ned sig för dig .
    Min mail är
    rillson79@spray.se

    Kram Malin

    • Cajsa

     Brudklänningen är nog den mest omfattande klänning jag har sytt och min syster och jag hade ett antal provningar. Så det kommer kräva lite av oss båda 🙂 Jag kontaktar dig via mail om några veckor 🙂 Påminn mig gärna om jag råkar glömma!

 • Malin Löfström

  Tack Snälla.
  Ja bröllopet är i slutet av maj så då borde vi hinna.
  Jag bor 2 mil söder om Stockholm .. Hörs om ett par veckor 🙂
  Tjing ..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *